Emporia mobil med nødkald - og GPS!!!

Emporia mobil - ny modeller!

Emporia mobiler er produceret til de ældre, der meget gerne vil være aktive, men alligevel have en mulighed for at kommunikere med omverdenen.

Mobilerne fra emporia er meget enkle i deres menuer, hvilket gør det meget enkelt for brugere, der ikke lige

interesserer sig for indviklede programmer og multimedieverdenen.

Det er mobiler, der er udviklet med henblik på at ligegyldigt, hvor den ældre befinder sig, så kan der altid skabes kontakt til ens børn eller børnebørn.

Derfor arbejder emporia mobil eksperter også meget tæt sammen med målgruppen for at forbedre produkterne!

Et af de ønsker, der har været fra de ældre er et ønske om nødkald. Det er så også blevet til gode set med de nye mobiler fra emporia. Og de sidste nye har endda udover nødkaldet, endnu flere muligheder!

Det vil sige, at hvis nødkaldet aktiveres, kan der over emporia4care konstateres med det samme, hvor emporia mobilen er. En meget nyttig funktion, der gør det hurtigt og effektivt for de pårørende eller f.eks. hjemmeplejen at komme til det eksakte sted, hvor der er brug for hjælp!

Det viser emporia4care!                                                                                       emporia ELEGANCEplus GPS

ELEGANCEplus GPS og SOLIDplus GPS er de sidste nye skud på stammen, og de kan faktisk administreres fra en web baseret platform emporia4care, der gør det muligt for alle administratorer af mobilen altid at se, hvor emporia mobilen befinder sig.

Samtidigt kan der via platformen, med computer eller smartphone, hjælpes med yderligere administration af mobilen. Der kan tilføjes, rettes eller slettes i funktionerne.

Alt sammen for at gøre hverdagen lettere for de ældre, der gerne vil have en mobiltelefon. Og nu er de her så også med nødkald – og GPS!!!               

                                       

emporia SOLIDplus GPS     fås også i farven hvid!