Smukke Emporia Elegance for ældre

Emporia har lavet den smukke Emporia Elegance mobiltelefon til ældre med henblik på især to parametre:


  • Først og fremmest skal Emporia Elegance være nem at bruge. Man skal ikke nødvendigvis læse manualen, eller rode rundt med telefonen i flere timer, for at få den til at virke. Dette er trods alt en mobiltelefon til ældre – dérfor skal den være logisk og bare virke med det samme!
  • Derudover skal dette være en fotogen mobiltelefon til ældre. Det er også på grund af dette fokuspunkt, at mobiltelefonen har fået navnet Emporia Elegance – hvor ’Elegant’ på engelsk også betyder ’elegant’ på dansk.


Mobiltelefon til ældre der stiller krav
I det store marked for mobiltelefoner til ældre finder man fortrinsvis hvide og sorte mobiltelefoner, som ikke er videre pæne at se på. Det kedelige udseende i branchen giver Emporia Elegance kamp til stregen med et nyt og friskt design med rene linjer og hårdføre kvalitetsmaterialer i stedet for den gængse plastik.
Faktisk er det lykkes for Emporia Elegance ikke alene at slå igennem som en mobiltelefon til ældre, men også de yngre forbrugere har taget telefonen til sig. Når de unge f.eks. skal på festival, hvor en dyr og smart telefon ikke er en god idé at medbringe, kan de sagtens finde på at tage den hårdføre, men smukke Emporia Elegance med i stedet for.

Emporia Elegance er proppet med funktioner
Selvom Emporia Elegance er en smuk mobiltelefonen til ældre, er det bestemt ikke gået ud over funktionerne i telefonen:
Lydstyrken kan indstilles til at være ekstra høj, så selv dem med en svagere hørelse kan være med. Ringemelodierne er polyfoniske og nemme at høre, og Emporia Elegance er tilmed en af de få mobiltelefoner til ældre, der kan sende og modtage SMS beskeder.
Derudover får man med Emporia Elegance en LED lommelygte, indbygget lommeregner, en lille kalender og mulighed for at gemme op til 100 kontakter i telefonbogen. Der er ikke sparet på noget med Emporia Elegance mobiltelefonen til ældre, hverken på designet eller funktionerne – i stedet for har Emporia lavet en fantastisk telefon, der med garanti vil skabe glæde blandt både den ældre og yngre del af befolkningen frem over!