emporia ELEGANCE gør stilbevidste ældre mobile

emprria ELEGANCE i nye farver
Med emporia ELEGANCE mobiltelefon til ældre, bliver den ældre generation både mobilt og stilbevidste.
emporia ELEGANCE mobiltelefon er efter sin lancering i sommeren 2010, et yderst populært valg for ældre, som skal anskaffe sig en mobiltelefon.
Der har i de seneste år været fokus på at også ældre har særlige krav til en mobiltelefon. De særlige krav omfatter i mange tilfælde ikke de mange avancerede funktioner og muligheder som mange moderne mobiltelefoner har. Tværtimod har mange ældre krav til at mobiltelefonen skal være enkel, tydelig og funktionel. En mobiltelefon hvor det ikke er nødvendigt at læse brugsanvisningen inden mobiltelefonen tages i brug og en mobiltelefon med ekstra stor skrift i farvedisplayet som har to skriftstørrelser, ekstra høj lyd og ekstra enkel betjening. Funktionsknapperne er placeret på mobiltelefonens sider.
Mange ældre vil udelukkede bruge deres mobiltelefon til at telefonerer og intet andet. Emporia ELEGANCE mobiltelefon til ældre kombinerer gennemtænkte og enkle funktioner med et elegant og stilfuldt design.

emporia elegance mobiltelefon til ældre opfylder de ældres ønske om simpel mobiltelefoni, og er det perfekte valg for ældre som ønsker en mobiltelefon i et minimalistisk og strømlignet design.

Emporia ELEGANCE mobiltelefon til ældre blev lanceret i sort højglans omsvøbt af et bånd af rustfrit stål.
I november 2010 lanceres emporia ELAGANCE mobiltelefon til ældre i yderligere to farvekombinationer:
Emporia ELEGANCE mobiltelefon til ældre i hvid højglans også med et bredt bånd i rustfrit stål.
Emporia ELEGANCE mobiltelefon til ældre i mørkebrug, ligeledes i højglans men omsvøbt af guldfarvet metalbånd.

Med de to nye farvekombinationer af emporia ELEGANCE mobiltelefon til ældre, cementerer emporia Telecom positionen som de ældres foretrukne valg af mobiltelefon.