Emporia Elegance - den elegante mobiltelefon for ældre

Emporia Telecom har i nogen tid lavet telefoner til folk over de 50 år. Emporia har udviklet Emporia Talk, emporia TALK premium, Emporia Life, emporia LIFE plus og nu Emporia Solid og Emporia Elegance. Emporia Telecom er dannet for at imødekomme de krav som ældre over 50 år har, ældre som ikke behøver en teknisk kompleks mobiltelefon, men en enkel mobiltelefon til ældre der har fokus på de ældres krav.

Emporia Elegance mobiltelefon til ældre var i februar udstillet på Mobile World Congress i Barcelona, hvor mobiltelefonen tiltrak stor opmærksomhed. Elegancen i mobiltelefonen ligger i mulighederne for ældre der kun vil have standard funktionerne. Emporia Elegance mobiltelefonen til ældre er, som navnet siger, elegant og stilfuld. Den er lavet så ældre folk med dårligt syn og hørelse kan bruge mobiltelefonen. Og dem som ikke gider læse manualerne. Denne mobiltelefon til ældre er bare nem at bruge.

For alle dem der har problemer med små knapper uanset om det er opkald eller sms, gør mobiltelefonen det nemt med større knapper. De er nemmere at læse og bruge. OLED displayet er en anden fordel, det skarpe og rene lys giver en bedre læselighed. Tekstens størrelse kan også ændres efter brugerens ønske. Denne mobiltelefon til ældre, lever op til de ældres ønske om en enkel mobiltelefon som også er elegant.

Emporia Elegance tager også hensyn til ældre og andre med dårlig hørelse. Lydstyrken kan indstilles til ekstra høj styrke og ringe styrken er ekstra høj og den indbyggede kraftige vibrator gør for at man undgår at overhøre et opkald.

Emporia Elegance er en letvægts mobiltelefon til ældre (den vejer kun 92 gram) med et smukt sølv bånd som omkranser telefonen. Mobiltelefonen har indbygget lommelygte. Lommelygten er en LED lygte på toppen af mobiltelefonen som kan tændes ved at trykke på en knap på siden af mobiltelefonen. Denne knap giver nem adgang til lommelygten. Faktisk er der via knapper på siden af telefonen, adgang til mobiltelefonens funktioner. Så der er ingen grund til at brugeren skal navigere gennem menuer for at få adgang til en speciel funktion.

emporia ELEGANCE Mobiltelefon til ældre indeholder telefonbog, alarm og SMS. Du kan telefonerer, sende og modtage sms, ganske enkelt. Der er begrænset funktioner i Emporia Elegance som i andre Emporia telefoner. Men dette er fordi mobiltelefonen opfylder hvad brugeren behøver, en simpel, brugervenlig mobiltelefon der kan foretage opkald og smsé.

Hvis du søger en robust og holdbar mobiltelefon til ældre, skal du gå efter Emporia Solid, som er en hårdfør mobiltelefon, lavet til folk der normalt er udendørs. Men vil du have den mere stilfulde mobiltelefon til ældre skal du vælge Emporia Elegance.

Emporia Elegance henvender sig også til ynger mennesker som ønsker en mobiltelefon i tjekket design, men ikke ønsker at medbringe deres Iphone når de går i byen. Selvom emporia ELEGANCE er udviklet til ældre, er mobiltelefonen også populær blandt yngre mennesker som bare skal bruge en mobiltelefon til at skrive sms og ringe med.